Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

Setpunt editie 1 februari 2020

 

Algemene ledenvergadering Set’77

Woensdag 11 maart paviljoen Set’77 20.00u
Er staat weer een algemene ledenvergadering op de Set’77-agenda. Aan de orde: o.a. het financiële jaarverslag 2019, ........

LEES MEER

 

 

Clubkampioenschappen Set’77 nieuwe stijl

Veel tennisverenigingen in Nederland lopen al een tijdje aan tegen een afnemende belangstelling voor clubkampioenschappen. Het is niet goed mogelijk een vinger te krijgen achter de oorzaak. Ook Set’77 heeft in 2019 voor het eerst duidelijk gemerkt dat de animo minder werd.

LEES VERDER

 

 

Set’77 Zeeland tennist voor (eenzame) alleenstaanden!

Annerie van Oort (Zeeland) organiseert al enkele jaren om de drie maanden een lowbudget etentje bij restaurant D’n Brouwer in Zeeland voor alleenstaanden die behoefte hebben aan sociaal contact , gezelligheid, … Dat is een doorslaand succes!

Haar actie is dit jaar uit de bus gekomen als winnaar en het goede doel dat tennisvereniging Set’77 samen met Geef.nl verbindt aan het komende Open Lentetoernooi.

KLik hier voor meer info over deze geefactie.
KLik hier om direct aan deze geefactie te doneren en Annerie te ondersteunen bij het organiseren van dit diner.

LEES VERDER

 

 

Set’77 doet dit jaar mee aan KNLTB Najaarscompetitie 2020!

Sinds mensenheugnis is deelnemen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie een van de populairste tennisactiviteiten in heel Nederland. Ook de wintercompetitie wordt steeds populairder. Steeds meer belangstelling bestaat er voor de KNLTB Najaarscompetitie. Set’77 heeft besloten vanaf dit jaar de mogelijkheid te bieden daarvoor in te schrijven.....

LEES VERDER

 

 

Set’77 Zeeland: tennis- en padelvereniging!

Op dit moment wordt er op het Zeelandse tennispark hard gewerkt aan de bouw van twee padelbanen. Mede dankzij de steun van de Gemeente Landerd kunnen de tennisverenigingen uit Zeeland en Schaijk dit jaar padelbanen aanleggen.

LEES VERDER

 

 

RACKETAVOND: NIETS AFSPREKEN, GEWOON KOMEN!

Iedere woensdagavond vanaf 19:00 u

De racketavond is de inloopavond voor alle leden van Set’77 die zin hebben om een potje te tennissen! Iedereen is vanaf 19.00u van harte welkom... jong / oud, beginner / gevorderde, ook niet-leden met een introductiepasje zijn van harte welkom.

LEES VERDER

 

 

ZONDAGMIDDAG 29 MAART: TENNISCLINIC dubbelspel!

Tennisschool Totaal in Tennis organiseert binnenkort een interessante tennisclinic voor de leden van Set’77 : TACTIEK DUBBELSPEL. De clinic is bedoeld voor alle Set’77-leden die meedoen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020.

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug